4 C
Aarhus
tirsdag, september 22, 2020
Aarhus City Info Shop i familievenlige omgivelser i Storcenter Nord

Shop i familievenlige omgivelser i Storcenter Nord

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Babymode.dk.

I den nordlige del af Aarhus finder du Storcenter Nord, der danner rammen om familievenlig shopping. Der er både butikker til alle aldre, og desuden er der underholdning for de mindste i familien. Når mor og far skal ud for at handle stort ind, kan det som barn være svært at koncentrere sig. I centeret finder I derfor både et legeland til de lidt ældre børn, mens de mindste kan komme med mor op i babyloungen. Desuden er der gratis parkering lige uden for centeret.

Butikker til alle aldre

I finder både herremode, dametøjsmode og børnetøj, så I har mulighed for at købe nyt tøj til den store fest. I Storcenter Nord finder du også supermarkeder, hvor I kan handle madvarer ind til dagens aftensmad. Desuden finder du også en lang række specialbutikker. Her kan du finde gaven til din fars fødselsdag, eller du kan finde nye nipsgenstande til hjemmet. 

Hvis hele Familien bliver sultne i løbet af dagen, er der også mulighed for at få en bid mad ved en af cafeerne i centeret. Du finder altså butikker til alle aldre og til mange forskellige formål. Centeret har samlet alle de nødvendige butikker på det samme sted. Det gør det nemt for dig og din familie at handle ind. Desuden kan I parkere gratis ved centeret, så det er nemt og billigt at komme til og fra centeret.    

Plads til de mindste

Det er ikke altid lige spændende for de mindste at komme med på shoppetur. Det kan blive en stressende oplevelse for barnet såvel som forældrene, hvis der er for mange mennesker, der larmer omkring jer. I Storcenter Nord finder I en baby lounge, hvor der er mulighed for at sidde i fred og ro. Der er mulighed for at få skiftet den lille guldklump, og desuden er der stole til amning, når den lille bliver sulten. I babyloungen er der alt, hvad I skal bruge for at få en stille og rolig dag i centeret. 

Det kan være at I har taget den lille med i centeret for at købe nyt legetøj. Hvis du er i tvivl om hvilken type legetøj, du skal købe til din lille guldklump, kan du finde gode råd og inspiration på nettet.

En legeplads til børnene

Mens de mindste har mulighed for at tilbringe tid i babyloungen, kan de lidt større børn få tiden til at gå i centerets gratis legeland. Inde midt i Storcenter Nord finder I et stort legetårn, som børnene kan bruge flere timer på at lege i. I stedet for at børnene bruger tid på at gå med rundt til alle butikkerne, kan de få brændt noget krudt af i legelandet.

Mest populær

E-learning specialisten fra Mårslet

Vil du lave din egen e-læring? Det behøver slet ikke, at være så svært som du måske går og forestiller dig. Her...

Aarhusianere deler passionen for mad online

Mad har alle dage været en god evne til at skabe en form for sammenhold og fællesskab på mange hyggelige restauranter og...

Hvordan finder du kvalificerede specialister i Aarhus?

Det kan være en stor fordel for din virksomhed, at finde den perfekt kvalificerede specialist til en stilling. Men hvordan finder man...

Apps forbedrer vores hverdag

Det er svært at forestille sig, en virkelighed uden apps. Vi omgiver os med apps hele tiden, og bruger dem til selv...