4 C
Aarhus
torsdag, oktober 22, 2020
Aarhus Inspiration Apps forbedrer vores hverdag

Apps forbedrer vores hverdag

Det er svært at forestille sig, en virkelighed uden apps. Vi omgiver os med apps hele tiden, og bruger dem til selv de mindste hverdagsting. Her kan du læse mere om, hvordan apps forbedrer vores hverdag.

En teknologisk revolution

Vi har oplevet en teknologisk revolution når det kommer til. hvordan vi bruger apps i vores hverdag. Der kommer hele tiden nye, spændende apps på markedet. Der findes apps indenfor spil, for eksempel Wordfeud, der tog verden med storm, og dem der står bag appen, tjener sig rige. Det er et fænomen som vi slet ikke kunne forestille os, for bare 10-15 år siden.

Det kommer blandt andet af, at apps er blevet langt mere intuitive, funktionelle og ikke mindst brugervenlige. I starten kunne man meget mere gennem en browser på en computer, end gennem en app, mens nu er der lige før det er blevet helt omvendt. Du kan en masse ting med apps i dag, som gør det nemmere i din hverdag. Tænk for eksempel på din bank-app, der kan alt det som du kan i din netbank. Du kan også overføre penge nemt gennem for eksempel MobilePay eller holde øje med din økonomi gennem spareapps. Der findes også apps der overvåger din søvn, hvad du spiser og ikke mindst, dit sociale liv.

Det største området, der apps har revolutioneret vores hverdag, er nemlig når der kommer til det sociale. Vi er sociale gennem apps på en måde vi bare kunne drømme om da vi så den spæde start til onlinesocialisering som Arto og MSN. Vores netværk er ikke bare betragteligt udvidet, det er også betragteligt mere tilgængeligt. Folk er aldrig i virkeligheden langt væk længere, på grund af apps der holder dig i konstant kontakt med dem og lader dig følge med i deres liv.

Har du en god ide til en app?

Der kommer hele tiden nye apps på markedet, og en god app-ide, kan være guld været. Derfor er også udvikling af apps større end nogensinde. Der findes simpelthen ikke en virksomhed med respekt for sig selv, der ikke vil have en app. Det er en helt ny måde for virksomheder at være synlige på og lade brugere interagere med ens brand i sin hverdag.

Hvis du har en god ide til en app, skal du have fat i en god webudvikler, der kan gøre ide til virkelighed. Der er altid plads til nye apps, der kan gøre vores hverdag lidt lettere, og være en del af app-revolutionen.

Mest populær

Spændende (og frække) butikker i Aarhus

Aarhus er kendt for et rigt byliv med strøget med kendte butikker, Salling og Magasin. Derudover har Aarhus også et rigt udvalg,...

Navneetiketter, skole og mere – Sådan får dit barn en sjov skolestart!

Skolen starter igen, og det betyder, at en masse gode ting er på vej. Men der er også nogle ting, man som...

E-learning specialisten fra Mårslet

Vil du lave din egen e-læring? Det behøver slet ikke, at være så svært som du måske går og forestiller dig. Her...

Aarhusianere deler passionen for mad online

Mad har alle dage været en god evne til at skabe en form for sammenhold og fællesskab på mange hyggelige restauranter og...