4 C
Aarhus
onsdag, januar 27, 2021
Aarhus Inspiration Apps forbedrer vores hverdag

Apps forbedrer vores hverdag

Det er svært at forestille sig, en virkelighed uden apps. Vi omgiver os med apps hele tiden, og bruger dem til selv de mindste hverdagsting. Her kan du læse mere om, hvordan apps forbedrer vores hverdag.

En teknologisk revolution

Vi har oplevet en teknologisk revolution når det kommer til. hvordan vi bruger apps i vores hverdag. Der kommer hele tiden nye, spændende apps på markedet. Der findes apps indenfor spil, for eksempel Wordfeud, der tog verden med storm, og dem der står bag appen, tjener sig rige. Det er et fænomen som vi slet ikke kunne forestille os, for bare 10-15 år siden.

Det kommer blandt andet af, at apps er blevet langt mere intuitive, funktionelle og ikke mindst brugervenlige. I starten kunne man meget mere gennem en browser på en computer, end gennem en app, mens nu er der lige før det er blevet helt omvendt. Du kan en masse ting med apps i dag, som gør det nemmere i din hverdag. Tænk for eksempel på din bank-app, der kan alt det som du kan i din netbank. Du kan også overføre penge nemt gennem for eksempel MobilePay eller holde øje med din økonomi gennem spareapps. Der findes også apps der overvåger din søvn, hvad du spiser og ikke mindst, dit sociale liv.

Det største området, der apps har revolutioneret vores hverdag, er nemlig når der kommer til det sociale. Vi er sociale gennem apps på en måde vi bare kunne drømme om da vi så den spæde start til onlinesocialisering som Arto og MSN. Vores netværk er ikke bare betragteligt udvidet, det er også betragteligt mere tilgængeligt. Folk er aldrig i virkeligheden langt væk længere, på grund af apps der holder dig i konstant kontakt med dem og lader dig følge med i deres liv.

Har du en god ide til en app?

Der kommer hele tiden nye apps på markedet, og en god app-ide, kan være guld været. Derfor er også udvikling af apps større end nogensinde. Der findes simpelthen ikke en virksomhed med respekt for sig selv, der ikke vil have en app. Det er en helt ny måde for virksomheder at være synlige på og lade brugere interagere med ens brand i sin hverdag.

Hvis du har en god ide til en app, skal du have fat i en god webudvikler, der kan gøre ide til virkelighed. Der er altid plads til nye apps, der kan gøre vores hverdag lidt lettere, og være en del af app-revolutionen.

Mest populær

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...

Sådan får du din SU til at række længere

Det er ingen hemmelighed, at Aarhus er en af Danmarks største studiebyer. Der er mange om buddet, når der skal findes studieboliger,...

Sådan får du god mobildækning i Aarhus

Bor du et sted i Aarhus, og har du problemer med dækningen på din mobil, kan der heldigvis være en løsning på...

Danseskolen Let’s Dance er flyttet

Den populære århusianske danseskole Let's Dance er flyttet. Dog ikke langt væk. Faktisk er danseskolen blot flyttet længere ned af samme vej,...