4 C
Aarhus
tirsdag, juli 7, 2020
Aarhus City Info Camping i Aarhus - her er de bedste muligheder

Camping i Aarhus – her er de bedste muligheder

Aarhus er landets andet største by, med mere end 330.000 beboere. Alligevel har byen fantastiske muligheder for campering, hvor man både får naturen og bylivet med. Nogle campingpladser er endda så tæt på den indre del af Aarhus by, at man blot skal køre 5 kilometer i bil. I dette indlæg, giver vi vores tre bedste bud, på en campingplads tæt på byen og beskriver, hvilken type campist der bør vælge, den enkelte campingplads.

Blommehaven, blot 5km fra Aarhus by

Midt i marseligsborgskoven finder man Blommehaven, en campingplads blot 5km syd fra Aarhus. Dette gør den enormt nem at bo på, hvis man planlægger at ens tid egentligt skal bruges inde i byen. Her kan man passende medbringe noget let udstyr, som et Pop up telt, der er utroligt nemt at slå op og ned igen. Ligeledes, vil det ikke være nødvendigt at pakke særligt meget campingudstyr til et kort besøg. Blommehaven kan desuden tilbyde en smuk natur, udsigt til Aarhus bugt, med nogle dejlige strande.

De mange fredelige campingpladser hos Aarhus Camping

Aarhus camping ligger også relativt tæt på bylivet, blot 8 km nord fra Aarhus by. Denne campingplads er særligt velegnet til familier og pensionister, der ikke ønsker for meget larm. Pladsen er en tidligere grusgrav, hvilket gør at der findes mange forskellige typer af steder man kan vælge at slå sig ned. Ligeledes er der et stort skovområde, som gør det muligt at afskærme sig fra andre gæster og opnå en helt stille nat, hvor kun fuglenes sang kan høres.

Campingpladsen ligger ud til motorvejen, så har man bil, vil man hurtigt kunne komme frem og tilbage. Men selvom motorvejen er tæt på, vil man ikke opleve at høre støjen fra bilerne.

Ajstrup strand camping, fyldt med aktiviteter

Dette er en campingplads der er lidt længere væk fra byen end de andre. Til gengæld byder den på mange aktiviteter, særligt velegnet til børnefamilier. De små vil helt sikkert være ellevilde over et stort sørøverskib som legeplads, ligesom man også finder minigolf og andre udendørs aktiviteter. Pladsen er desuden centralt beliggende til en række andre aktiviteter, som Moesgaard Museum, cykeludlejning, Ajstrup strand, Djurs Sommerland og mange andre. Denne campingplads anbefales til alle, som gerne vil være aktive og ikke har noget imod at man er lidt flere på pladsen – og ikke ligger helt afskåret fra andre gæster.

Mest populær

Derfor kan det ikke altid betale sig at købe ny mobil

Hvis din mobiltelefon er gået så meget i stykker, at den ganske enkelt ikke er til at redde, er det naturligvis nødvendigt...

4 gadgets til den aarhusianske sommer

Findes der noget bedre end Aarhus på en varm solskinsdag om sommeren? Ikke, hvis du spørger os! Aarhus er et oplagt sted at...

Bolighandel i Århus

Der findes ikke en mere romantisk by i Danmark end Århus. Århus er perfekt for dig der gerne vil have storbyfølelsen, men...

Tandlægeskræk? Få en behagelig tandlægeoplevelse i Risskov

I Veri Sundhedscenter, tæt på Risskov, finder du Lindberg tandklinik. Klinikken er ejet af Jacob og Anita...