4 C
Aarhus
mandag, august 3, 2020
Aarhus Inspiration Kan du ikke finde kærligheden i Smilets by? Prøv online

Kan du ikke finde kærligheden i Smilets by? Prøv online

Der er få ting, som alle mennesker i hele verden er enige om. Vi har alle forskellige måder at komme gennem livet på, men de fleste af os er alligevel enige om, at det er bedst, hvis man ikke gør det alene. Ønsket om nærhed og intimitet vokser kun med alderen, og jagten på kærlighed er universal. Derfor kan man søge hvor som helst og ikke mindst online, hvor millioner af mennesker allerede har kastet nettet i vandet og forsøgt sig med online dating.

Prøv lykken på de danske datingsider

Der findes alene i Danmark stribevis af gode sider om dating, hvor man kan oprette en profil og søge efter den eneste ene. Nogle sider henvender sig til alle, uanset alder og interesser, mens andre er lidt mere fokuserede, f.eks. på en bestemt aldersgruppe eller et specielt segment, f.eks. landmænd eller akademikere. Det er helt op til dig, hvor du synes at du passer bedst ind. De fleste sider kræver medlemsabonnement, hvilket sikrer en højere grad af seriøsitet.

Og før du tænker, at online dating bare ikke er noget for dig, så husk at der findes alle typer online i dag. Det er blevet så almindeligt at date online, at de fleste danskere har eller har haft en profil på et eller andet tidspunkt i sit liv. Du signalerer selv, vil hjælp af din profil, hvem og hvad, du er interesseret i. 

Gør noget ud af din profil

Det vigtigste, når du opretter dig som bruger er, at du gør noget ekstra ud af din profil. Skriv lidt om dig selv, skriv lidt om ting du kan lide, men også ting som du er stolt af. Ikke en kæmpe roman, du skal jo også have noget at snakke om på dates, men det er dig der vælger retningen af jeres første samtaler allerede her. Og sidst men ikke mindst, så find et godt billede. Billedet er det første andre ser, men ofte også det eneste de kigger på flere gange. Når vi møder folk i virkeligheden, er det nemt for os at vurderer dem ud fra udstråling og kropssprog, men online har vi kun et billede at gå efter. Signalværdien i vores profilbilleder er helt enormt, så tænkt en ekstra gang over, hvad personen på den anden side skal tænke, hvis det er en du gerne vil date. Er du sød, sjov, smart eller en lækker, men måske useriøs flirt? Valget er dit.

Mest populær

Find råd fra dem, der har forstand på tingene, når du handler online

Leder du efter et specifikt produkt på nettet, er det rart, at du kan finde noget information om det. For det kan...

Kan du ikke finde kærligheden i Smilets by? Prøv online

Der er få ting, som alle mennesker i hele verden er enige om. Vi har alle forskellige måder at komme gennem livet...

Derfor kan det ikke altid betale sig at købe ny mobil

Hvis din mobiltelefon er gået så meget i stykker, at den ganske enkelt ikke er til at redde, er det naturligvis nødvendigt...

4 gadgets til den aarhusianske sommer

Findes der noget bedre end Aarhus på en varm solskinsdag om sommeren? Ikke, hvis du spørger os! Aarhus er et oplagt sted at...