4 C
Aarhus
mandag, maj 16, 2022
Aarhus City Info Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Denne artikel er forfattet og et resultat af et samarbejde med Bedstepraksisibyggeriet.dk.

Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Smilets by har de seneste år markeret sig nationalt og internationalt på flere områder. Uanset om det drejer sig om kunst og kultur, arkitektur, uddannelse eller erhvervsliv, så er Aarhus gået hen og blevet en vaskeægte succeshistorie. Men var du egentligt klar over, at Aarhus faktisk er en af de allermest bookede kongresbyer. Og der er faktisk adskillige gode grunde til at vælge Aarhus som jeres næste mødested.

De allerbedste lokaler

Selvom Aarhus er beskeden i størrelse, så mangler der dog ikke gode steder til både små møder og store konferencer. Faktisk byder byen på omtrent ti store lokaler, der rummer alt fra 400 til 2500 personer. Og hvis man er tilrejsende, så er der desuden ofte tilknyttede hoteller til især de store konferencerum. Og der kommer hele tiden nye til. Faktisk er der i skrivende stund allerede en stribe nye konferencesale på tegnebordet for at kunne håndtere den voksende efterspørgsel.

Nok hovedpuder til alle 

Netop fordi efterspørgslen er så stor, så vil man som tilrejsende på ingen måde have problemer med at finde et sted at sove efter konferencen. Med over 1500 eksisterende værelser – og en masse nye hoteller undervejs – er Aarhus også på denne front et oplagt valg til enhver større begivenhed.

Nogle af landets bedste højere læreanstalter 

Hvis man tager en tur ned ad strøget i Aarhus, så vil man hurtigt kunne se at der her er tale om et virkeligt ungt bybillede. Dette skyldes først og fremmest, at Aarhus er en af de vigtigste studiebyer i hele landet. Især byens universitet udmærker sig, og befinder sig konsekvent højt placeret på ranglisterne over de bedste universiteter i verden. Og med knap 45.000 tilmeldte studerende kan du trygt regne med et aktivt forskermiljø. Og hvor der er forskere er der som grundlov også altid en række konferencer fordelt ud over hele året. Dette levende studie- og forskermiljø garanterer derfor nogle af de mest innovative, interessante og ikke mindst internationale konferencer – måske i hele verden.

Godt transportnetværk 

Uanset om du hopper på Molslinjen, flyveren, IC4-toget eller bilen, så har Aarhus den klokkeklare fordel at det er nemt at komme til og fra byen. Og så er Aarhusianerne kendt for deres gæstfrihed og lune jyske natur. Det er jo ikke uden grund at Aarhus kaldes for smilets by. Så hvorfor ikke smile med?

Mest populær

Hvad er fordelene ved at bestille fra en webshop i stedet for at besøge butikken?

Når du ønsker at købe noget, er det svært at modstå tiltrækningen ved at kunne gå ind i en butik og røre,...

Sådan shopper du de bedste tilbud uden at forlade hjemmet

Det er ingen hemmelighed, at de fleste mennesker søger at spare penge på alle måder, de kan. Og selv om nogle mennesker...

Hvorfor børn skal elske at hoppe på en trampolin

Det er en kendsgerning, at børn elsker at hoppe på trampoliner. Men hvorfor? Måske er det fordi de trætter sig selv, eller...

Sådan håndterer du stress i forbindelse med arbejdsløshed

Stress som følge af arbejdsløshed kan være overvældende. Arbejdsløshed er en stressende tid for alle, men det er endnu...