4 C
Aarhus
søndag, juli 14, 2024
Aarhus City Info Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Denne artikel er forfattet og et resultat af et samarbejde med Bedstepraksisibyggeriet.dk.

Derfor er Aarhus den perfekte by til dit firmas næste kongres

Smilets by har de seneste år markeret sig nationalt og internationalt på flere områder. Uanset om det drejer sig om kunst og kultur, arkitektur, uddannelse eller erhvervsliv, så er Aarhus gået hen og blevet en vaskeægte succeshistorie. Men var du egentligt klar over, at Aarhus faktisk er en af de allermest bookede kongresbyer. Og der er faktisk adskillige gode grunde til at vælge Aarhus som jeres næste mødested.

De allerbedste lokaler

Selvom Aarhus er beskeden i størrelse, så mangler der dog ikke gode steder til både små møder og store konferencer. Faktisk byder byen på omtrent ti store lokaler, der rummer alt fra 400 til 2500 personer. Og hvis man er tilrejsende, så er der desuden ofte tilknyttede hoteller til især de store konferencerum. Og der kommer hele tiden nye til. Faktisk er der i skrivende stund allerede en stribe nye konferencesale på tegnebordet for at kunne håndtere den voksende efterspørgsel.

Nok hovedpuder til alle 

Netop fordi efterspørgslen er så stor, så vil man som tilrejsende på ingen måde have problemer med at finde et sted at sove efter konferencen. Med over 1500 eksisterende værelser – og en masse nye hoteller undervejs – er Aarhus også på denne front et oplagt valg til enhver større begivenhed.

Nogle af landets bedste højere læreanstalter 

Hvis man tager en tur ned ad strøget i Aarhus, så vil man hurtigt kunne se at der her er tale om et virkeligt ungt bybillede. Dette skyldes først og fremmest, at Aarhus er en af de vigtigste studiebyer i hele landet. Især byens universitet udmærker sig, og befinder sig konsekvent højt placeret på ranglisterne over de bedste universiteter i verden. Og med knap 45.000 tilmeldte studerende kan du trygt regne med et aktivt forskermiljø. Og hvor der er forskere er der som grundlov også altid en række konferencer fordelt ud over hele året. Dette levende studie- og forskermiljø garanterer derfor nogle af de mest innovative, interessante og ikke mindst internationale konferencer – måske i hele verden.

Godt transportnetværk 

Uanset om du hopper på Molslinjen, flyveren, IC4-toget eller bilen, så har Aarhus den klokkeklare fordel at det er nemt at komme til og fra byen. Og så er Aarhusianerne kendt for deres gæstfrihed og lune jyske natur. Det er jo ikke uden grund at Aarhus kaldes for smilets by. Så hvorfor ikke smile med?

Mest populær

Spise hjemme eller ude i aften? Fordele og ulemper

Aftenens måltid er en vigtig del af dagen, hvor man kan slappe af, nyde god mad og måske tilbringe tid med familie...

Spar på energien med Smart Home produkter

De senest år har priserne været på himmelflugt, og det har gjort det gevaldigt dyrere at være dansker. Det er blevet mere...

Tips til forskellige oddstyper du kan placere på AGF

AGF er Aarhus' hjerteklub inden for fodbold. Hvis du elsker at følge med i deres kampe, og måske overvejer at oddse på...

Sjove ting at give sig til i Aarhus denne sommer

På billedet ses ARoS Kunstmuseum, som er på listen over spændende ting, der er at give sig...