4 C
Aarhus
søndag, august 1, 2021
Aarhus Inspiration Navneetiketter, skole og mere - Sådan får dit barn en sjov skolestart!

Navneetiketter, skole og mere – Sådan får dit barn en sjov skolestart!

Skolen starter igen, og det betyder, at en masse gode ting er på vej. Men der er også nogle ting, man som forældre ikke er så glade for: de tidlige morgener, hvor tingene skal gå hurtigt, store mængder lektier, som skal koordineres, og at børnenes sportstasker og jakker, som konstant ligger og flyder alle steder. Heldigvis findes der et par nemme løsninger på alt dette. Her i artiklen viser vi dig, hvordan du som forældre og dine børn kan se frem til en skolestart helt uden problemer.

Navnemærkater til skole

Alle med børn kender nok alt for godt til dette problem: Der er altid noget, der er væk. Efterladt, glemt, blevet lagt et forkert sted. Børn har bare hovedet fyldt med andre ting i skolen. Og hvis man tænker over, at skolen er deres fuldtidsjob, er det måske ikke så underligt. Men det stadig er irriterende, hvis man hele tiden skal ud og købe nyt (og så er det dyrt!) Heldigvis er der en enkel løsning, når alle dine formaninger og påmindelser ikke virker: Navnemærker. Under Navneetiketter til skole og børnehave finder du små og individuelle etiketter, som let kan sys, stryges eller fastgøres på dine børns tøj. Disse sikrer, at alt finder sin rette vej tilbage til jer. Det tager en masse stress væk fra dig – men også fra dit barn, som nu i ro og mag kan lære at holde styr på deres ting uden at skulle være bange for at komme i problemer, hvis noget går galt. På den måde er navnemærker til skoletøj det første skridt mod en afslappet skolestart.

Stå tidligt op

Ud over navnemærker til skolen er en gennemtænkt morgenrutine også utroligt vigtig, når en ny hverdag med skole begynder. Planlæg jeres morgen på forhånd: Hvem har brug for hvad, hvornår er hvem på badeværelset, og kan du forberede morgenmaden eller madpakken aftenen før? Alt dette kan være med til at fjerne det tidspres, som man føler om morgenen, og giver overskud til en sund start på dagen. Læg derfor tøjet med navneetikketter til skolen frem dagen før, tilbered madpakken samt diskuter og planlæg bestemt morgenritualer. Så er morgenen lige pludselig ikke så hektisk længere.

Store mængder af lektier

Nogle børn kan komme igennem bjerget af lektier på kort tid, mens andre børn kan have brug for mere støtte i bestemte fag. Og det er helt fint. Kan du selv huske, hvordan dine skoledage var? Der var helt sikkert nogle fag, som var nemmere end andre. Selvom det kan være tidskrævende at hjælpe dit barn med lektierne, er det en værdifuld investering i dit barns fremtid. Giv aldrig dit barn en fornemmelse eller følelse af, at det er et problem, hvis du beder om råd eller vejledning om hjælp til deres lektier. Tværtimod kan det endda være sjovt at lave regnestykker sammen! Her er et par tips til, hvordan du motiverer dit barn, når de ikke har lyst til at lave lektier. Og hvis du virkelig når dine grænser, er der også en vejledning.

Med navneetiketter til tøj, en indøvet morgenrutine og den rigtige attitude til lektier kan du se frem til en skolestart med masser af selvtillid. Børnene kan glæde sig til at se deres venner og få nyt læringsmateriale, og du kan se frem til et par timer for dig selv. Og derfor er der kun tilbage at sige: Hav en vidunderlig start på skolehverdagen!

Mest populær

Hvorfor er en historisk festival en vigtig begivenhed for Aarhus?

Der er flere forskellige festivaler i Aarhus i løbet af året, og her er der alt fra heavy metal fest i marts...

Sådan finder du energirigtige døre og vinduer

Døre og vinduer er essentielle for din bolig. Men vidste du, at det også gør en essentiel forskel for din energiregning, hvilke...

Skal du ud at fiske i Aarhus-området? – Her er vores bedste tips

Aarhus er et ganske fint sted at tage på fisketur. Indfødte lystfiskere kan glæde dig over gode fangstbetingelser og steder at fiske,...

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...