4 C
Aarhus
søndag, august 1, 2021
Aarhus Shopping Spændende (og frække) butikker i Aarhus

Spændende (og frække) butikker i Aarhus

Aarhus er kendt for et rigt byliv med strøget med kendte butikker, Salling og Magasin. Derudover har Aarhus også et rigt udvalg, når det kommer til specialbutikker, som særligt er centreret i det hyggelige og gamle Latinerkvarter med brostensbelagte gader og skæve husfacader. Men Aarhus har også en række andre mere pikante og vovede butikker.

Som Jyllands største by har Aarhus en masse ting at byde på, og her er lidt for enhver smag. Der er noget for de kvalitetsbevidste og noget for den studerende med det mindre budget. Det giver et bredt udvalg af varer fra specialbutikkerne i Latinerkvarteret til strøgets high street mærker. Men er du på udkig efter nogle lidt mere vovede varer, så er du også på rette vej.

Frække varer i latinerkvarteret.

Måske har du lagt mærke til de små sexshops i Aarhus? Det er ikke sikkert, for de fleste ligger gemt en smule væk. Ikke desto mindre har Aarhus et bredt udvalg, når det kommer til romantik og sexshops. Blandt andet finder du en sexshop i Latinerkvarteret ved siden af Café Paradis her i Aarhus. Den er ikke så stor, og man kan let komme til at gå forbi uden at lægge mærke til den.

Hvis ikke du er aarhusbaseret kan du nemt finde andre rundt omkring i Danmark. Der findes sexshops i de fleste større og mindre byer, og det er blevet mere og mere tilgængeligt at købe for eksempel sexlegetøj.

Skal du på weekendtur til København med kæresten?

Måske jeres sexlyst er størst, når I er på romantisk weekend sammen? Sådan er der nok mange der har det. Man skal væk fra hjemmets stress og jag før man kan mærke amorinerne i luften, når man er sammen med sin partner. Skal I på tur til København, så findes der et stort udvalg af sexshops eksempelvis her i København.

Det er imidlertid ikke alle, der trives med at besøge fysiske butikker, når de skal købe sexlegetøj. Andre synes det kan være grænseoverskridende at gå i den slags butikker, fordi det er meget personligt at tale om seksuelle præferencer med en komplet fremmed. Hvis du har det på den måde, kan du med fordel kigge online.

De fleste sexshops driver også deres forretning som webshop. Dermed kan du få præcis det samme udvalg, som du kan i de fysiske butikker, og derfor kan du slippe for at gå fysisk derned og handle.

Mest populær

Hvorfor er en historisk festival en vigtig begivenhed for Aarhus?

Der er flere forskellige festivaler i Aarhus i løbet af året, og her er der alt fra heavy metal fest i marts...

Sådan finder du energirigtige døre og vinduer

Døre og vinduer er essentielle for din bolig. Men vidste du, at det også gør en essentiel forskel for din energiregning, hvilke...

Skal du ud at fiske i Aarhus-området? – Her er vores bedste tips

Aarhus er et ganske fint sted at tage på fisketur. Indfødte lystfiskere kan glæde dig over gode fangstbetingelser og steder at fiske,...

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...