4 C
Aarhus
fredag, september 17, 2021
Aarhus Shopping 4 gadgets til den aarhusianske sommer

4 gadgets til den aarhusianske sommer

Findes der noget bedre end Aarhus på en varm solskinsdag om sommeren? Ikke, hvis du spørger os! Aarhus er et oplagt sted at holde sommerferie, da byen byder på det meste. Her er der masser af underholdning, aktiviteter og afslapning for børn og voksne i alle aldre.

Hvis du har planer om at holde sommer i Aarhus, kan du med fordel læse med her. Vi har i samarbejde med Luxgear fundet frem til 4 seje sommergadgets, som uden tvivl vil gøre din sommer i Aarhus endnu bedre.  

Festivalhøjtaler

Et af sommerens store højdepunkter i Aarhus er selvfølgelig den årligt tilbagevendende Northside Festival, der hver år indleder den aarhusianske sommer med et brag af en fest. Her er der masser af store navne på scenen, der leverer musikalske oplevelser i særklasse. Men hvorfor stoppe der? Med en festivalhøjtaler bestemmer du selv, hvornår musikken spiller – både før, under og efter festivalen.

Aktivitetsarmbånd

Sommeren er højsæson for at træne udendørs. Det dejlige sommervejr er uden tvivl en motiverende faktor, men mangler du lige det sidste i at komme afsted ud og få pulsen op, kan et aktivitetsarmbånd meget vel være det, der sætter gang i motivationen. Der findes mange forskellige modeller, hvor du kan få alt fra skridttæller- til pulsfunktion. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted ud at nyde sommervarmen!

Badebalje til voksne

Lige så dejligt det kan være at komme ud og få sved på panden, lige så dejligt kan det være at køle af efterfølgende. En mulighed herfor er selvfølgelig at købe et stort og lækkert svømmebassin på mange tusinde liter, men for de fleste inde i midtbyen er det ikke en mulighed.

Men pyt med det! Der findes nemlig en smart badebalje til voksne, som er kompakt, men alligevel behagelig. Fyld den op med vand og nyd en kølig dukkert på altanen, i baggården, i stuen, på badeværelset eller et helt andet sted. Badebaljen er nem at tage med, og let at gemme af vejen derhjemme.

Minikøleskab

Det er ikke kun dig, der skal køle ned – det skal dine drikkevarer også. Med et minikøleskab har du altid kolde og læskende drikke lige ved hånden. Grundet køleskabets størrelse passer det perfekt ind i den mindre lejlighed, på værelset eller på kontoret. Så er der altid en kold forfriskning i nærheden, når du har lyst!

Rigtig god sommer fra Luxgear og Stiftenblog!

Mest populær

Hvorfor er en historisk festival en vigtig begivenhed for Aarhus?

Der er flere forskellige festivaler i Aarhus i løbet af året, og her er der alt fra heavy metal fest i marts...

Sådan finder du energirigtige døre og vinduer

Døre og vinduer er essentielle for din bolig. Men vidste du, at det også gør en essentiel forskel for din energiregning, hvilke...

Skal du ud at fiske i Aarhus-området? – Her er vores bedste tips

Aarhus er et ganske fint sted at tage på fisketur. Indfødte lystfiskere kan glæde dig over gode fangstbetingelser og steder at fiske,...

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...