4 C
Aarhus
søndag, juli 14, 2024
Aarhus Musik Bliv klar til NorthSide i Aarhus med disse 4 tips

Bliv klar til NorthSide i Aarhus med disse 4 tips

Denne artikel er lavet i samarbejde med Bedroller.dk.

Er du ikke normalt den store festivalgænger? Har du kastet dig ud i at komme af sted alligevel og nyde et par dage med øl og høj musik? Så finder du her 4 tips til, hvordan du kan blive klar til NorthSide – Danmarks hyggeligste festival midt i smilets by.
Festivaler er noget, som mange danskere ser frem til hvert år. Det er dog ikke kun aarhusianere, der ser frem til NorthSide. Festivalen tiltrækker deltagere og artister fra hele landet – og faktisk også fra hele verden. Derfor gælder det om at være klar, når festivalen løber af stablen i juni. 

Her får du 4 tips.

reklame

Tip nr. 1: Sørg for at lave en grundig huskeliste

Når du skal af sted hjemmefra og være væk i flere dage, er det praktisk at lave en huskeliste i god tid. Dette gælder både for festivaler og rejser. 
Du bør gå i gang med din huskeliste 1-2 uger før ”afrejse”. Det er en god idé at starte tidligt, da det giver dig mulighed for at skrive ting ned undervejs. 

Hvis du skal ud ad døren om 30 minutter, er det altså for sent at lave en huskeliste. Hvis dette er tilfældet i din situation, kan du bruge denne ultrakort huskeliste, som kun indeholder de essentielle ting: 

  • Pung
  • Nøgler
  • Telt
  • Campingstol
  • Sovepose
  • Rent undertøj

Hvis du husker disse ting, kan det ikke gå helt galt. Men gør dig selv en tjeneste og start huskelisten i god tid.

Tip nr. 2: Find hoved og hale i musikprogrammet

Inden du tager af sted til en musik festival som NorthSide, bør du sætte dig godt ind i musikprogrammet og lave en plan for, hvad du gerne vil høre. 
Mange glemmer at nyde musikken, når de er på festivalen, og det skal i hvert fald ikke ske for dig. Derfor bør du lave en liste over minimum 2-3 kunsterne, som du vil høre i løbet af festivalens 3 dage.

Tip nr. 3: Vær udhvilet, inden du tager af sted

Du vil sikkert ikke få sovet meget, når du først ligger i teltet på festivalpladsen. Derfor bør du gøre dig selv en tjeneste og møde udhvilet op.
Dette kan du gøre ved at gå tidligt i seng aftenen før. Men hvad hvis du ikke kan falde i søvn? Mange har svært ved at sove, når de glæder sig til noget.

Du kan dog sove bedre, hvis du organiserer din soveplads. Dette kan du gøre med en bedroller – eller flere. En bedroller kan fjerne unødvendigt rod, hvilket giver en mere afslappet atmosfære. 

Tip nr. 4: Let transport med en bedroller

Du er måske vant til kun at bruge en bedroller, når du skal have ting gemt af vejen under sengen, men den kan være ganske handy på en festival. Som sagt kan du bruge den til at fjerne unødvendigt rod, men den kan også omformes til en ølholder, hvis I skaffer en masse isterninger. Put dem i jeres bedroller, og så har I en rullende beholder at lægge jeres sprut i.

Mest populær

Spise hjemme eller ude i aften? Fordele og ulemper

Aftenens måltid er en vigtig del af dagen, hvor man kan slappe af, nyde god mad og måske tilbringe tid med familie...

Spar på energien med Smart Home produkter

De senest år har priserne været på himmelflugt, og det har gjort det gevaldigt dyrere at være dansker. Det er blevet mere...

Tips til forskellige oddstyper du kan placere på AGF

AGF er Aarhus' hjerteklub inden for fodbold. Hvis du elsker at følge med i deres kampe, og måske overvejer at oddse på...

Sjove ting at give sig til i Aarhus denne sommer

På billedet ses ARoS Kunstmuseum, som er på listen over spændende ting, der er at give sig...