4 C
Aarhus
søndag, august 1, 2021
Aarhus City Info Åbningstider i butikker i Aarhus 2020

Åbningstider i butikker i Aarhus 2020

Nu hvor vi er kommet ind i det nye år er det tid til at få opdateret butikkernes åbningstider. De fleste butikker og stormagasiner i Aarhus har haft udvidede åbningstider fra Black Friday og gennem julehandelen.

Lad os se nærmere på de nye åbningstider 2020. Bemærk dog at enkelte butikker kan have afvigelser fra tiderne nedenfor.

reklame

Bruuns galleri åbningstider 2020

Storcenteret Bruuns Galleri i Aarhus C ligger i umiddelbar forlængelse af hovedbanegården. Her kan du shoppe i ikke mindre end 100 forskellige butikker, så der er ingen undskyldning for ikke at finde det søger. Blandt de største butikker er living-shoppen Bahne, men der er også en lang række tøjbutikker som Bertoni, Bianco og Change Lingerie. Valentinsdag er lige om hjørnet, så du kan passende få købt en smart valentinsgave til ham i Bruuns Galleri.

Åbningstider Bruuns Galleri Aarhus

 • Mandag til fredag: 10.00 – 20.00.
 • Lørdag: 10.00 – 18.00.
 • Søndag: 10.00 – 18.00.

Her holder Salling åbent

For ikke så længe siden åbnede Salling Aarhus op for sit store nye trækplaster Salling Rooftop. Du kan komme langt op og få en fantastisk 360 graders panoramaudsigt over byen. Det er i sandhed en fornøjelse, som bare skal opleves, når man besøger Aarhus. Hvis du ikke er bange af dig, kan du prøve at træde ud på Salling Skywalk, som er en glasplade 27 meter direkte over Strøget. Det giver et sug i maven. Ikke et dumt sted at svinge forbi på din næste date, da gyset kan bringe jer helt tætte.

Åbningstider Salling

 • Mandag til fredag: 10.00 – 20.00.
 • Lørdag: 9.00 – 19.00.
 • Søndag: 10.00 – 18.00.

Find åbningstid for Magasin i Aarhus herunder

Hvis du skal ud at shoppe i den lækre butik Magasin, så er det godt at kende åbningstiderne først, så du ikke går forgæves. I Magasin finder populære mærker som Chanel, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Rosemunde og mange flere. Det er et slaraffenland, hvis du søger tøj, parfume eller livsstilsprodukter. Du kan også finde fine ting til boligindretningen.

Magasin åbningstider Aarhus 2020

 • Mandag til lørdag: 10.00 – 20.00.
 • Søndag: 10.00 – 18.00.

Mest almindelige åbningstider for butikker i byen

Butikkerne rundt omkring i byen bestemmer naturligvis i et vist omfang selv sine åbningstider, så den følgende tabel giver ikke absolut sikkerhed for at en bestemt butik har åbent i de viste tidsrum. Heldigvis følger langt de fleste butikker i Aarhus disse tider. Det er de samme åbningstider som gælder på Strøget.

Åbningstider Strøget Aarhus

 • Mandag til torsdag: 10.00 – 18.00.
 • Fredag: 10.00 – 19.00.
 • Lørdag: 10.00 – 17.00.
 • Første og sidste søndag i måneden: 11.00 – 16.00.

Hold dig gerne opdateret på denne side, eller skriv til os på kontakt@stiftenblog.dk, hvis vi du selv har en butik med særlige åbningstider vi skal tilføje, eller du finder noget der skal rettes.Udover tiderne i disse oversigter, så er der en række dage, hvor butikkerne har lukket. Det gælder eksempelvis helligdage i påsken som Skærtorsdag, Langfredag, 1. påskedag og 2. påskedag, men også dage som Kristi Himmelfartsdag og Store Bededag.

Mest populær

Hvorfor er en historisk festival en vigtig begivenhed for Aarhus?

Der er flere forskellige festivaler i Aarhus i løbet af året, og her er der alt fra heavy metal fest i marts...

Sådan finder du energirigtige døre og vinduer

Døre og vinduer er essentielle for din bolig. Men vidste du, at det også gør en essentiel forskel for din energiregning, hvilke...

Skal du ud at fiske i Aarhus-området? – Her er vores bedste tips

Aarhus er et ganske fint sted at tage på fisketur. Indfødte lystfiskere kan glæde dig over gode fangstbetingelser og steder at fiske,...

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...