4 C
Aarhus
fredag, september 17, 2021
Aarhus City Info Danseskolen Let's Dance er flyttet

Danseskolen Let’s Dance er flyttet

Den populære århusianske danseskole Let’s Dance er flyttet. Dog ikke langt væk. Faktisk er danseskolen blot flyttet længere ned af samme vej, fra Lystrupvej 1F til Lystrupvej 62 i 8240 Risskov. De nye lokaler byder på hele 1150 kvadratmeter og er blevet renoveret og klargjort til de mange dansehold og gæster der bruger deres fritid på dans. Det har været et stort projekt med flytningen, men det er blevet rigtig godt og et nyt vigtigt skridt i danseskolens udvikling. De top professionelle danseundervisere står klar til at give den gas sammen med både børn og voksne i de nye rammer.

Udover lokationen i Risskov har Let’s Dance også lokaler i Viby og Randers.

Dans styrker sundheden for både børn og voksne

Danmark er en nation af dansere. Hvert fald hvis man ser på de mange danseskoler der findes rundt omkring i Danmark, vores traditioner med dans som element og vores interesse for dans i eksempelvis tv-programmer. Dans er noget der bringer os sammen og giver os et fællesskab, uanset om det er pardans, showdance, hip hop dans eller noget helt andet. Dans giver smil og energi til de deltagende og derfor bliver det mere og mere populært.

Dans er ikke kun underholdende og sjovt, men også utroligt sundt for både krop og sind. Dans forbedrer din kondition, styrker dine muskler og dit hjerter og giver en glædesfølelse. Motionen man opnår via dans er lige det vores kroppe og sind har brug for i vores moderne liv med lange skoledage, lange arbejdsdage, stress og jag.

Mange par vælger også at dyrke pardans i deres fritid. Både for at gøre noget for deres sundhed, men i høj grad også for deres parforhold. Det er nemlig en måde at komme hinanden nærmere og lave noget sammen. Det giver gode minder og stunder.

For børn er dans ligeledes sundt. Udover motionen, styrker dans nemlig børns selvsikkerhed, deres selvtillid, deres koordination, deres fokus og meget mere. Mange børn elsker at gå til dans og vælger at gøre det i mange år.

Dans til polterabend og firma arrangementer

Dans bliver også en mere og mere udbredt aktivitet til arrangementer. Det gælder både som dans til firma fester og firma arrangementer, men også dans til polterabend eller private fester. Netop fordi det giver højt humør og bedre sammenhold. Ved firma arrangementer kan det både fungere som en teambuilding-oplevelse, men også som et indslag udover det sædvanelige og noget som medarbejderne taler om i mange år.

Mest populær

Hvorfor er en historisk festival en vigtig begivenhed for Aarhus?

Der er flere forskellige festivaler i Aarhus i løbet af året, og her er der alt fra heavy metal fest i marts...

Sådan finder du energirigtige døre og vinduer

Døre og vinduer er essentielle for din bolig. Men vidste du, at det også gør en essentiel forskel for din energiregning, hvilke...

Skal du ud at fiske i Aarhus-området? – Her er vores bedste tips

Aarhus er et ganske fint sted at tage på fisketur. Indfødte lystfiskere kan glæde dig over gode fangstbetingelser og steder at fiske,...

3 steder i Aarhus, James Bond ville elske

Er du bosat i Aarhus? Og gemmer der sig en lille – eller stor – James Bond-fan i maven på dig? Så...